Pe cei doi “insuratei” Simona si Alexandru din Iasi i-am cunoscut fix in ziua nunti, am fost fotograf secundar la nunta lor. Prima impresie a fost foarte placuta, desi erau destul de stresati, asa cum sunt toti mirii in ziua nuntii, au fost foarte amabili si primitori cu fotografii si cameramanul nuntii lor.

Sedinta foto a fost un real succes lumina a fost foarte buna iar ei stiau exact ce trebuie sa faca pentru a avea poze reusite, se pare ca au studiat putin despre fotografia de nunta. Sedinta foto a avut loc in doua locatii, odata in curtea interioara a Manastirii Cetatuia, unde mai nou s-a introdus si o taxa de fotografie pentru miri “cadou” din partea Biserici Ortodoxe Romane, (atentie fotografi unde alegeti sa faceti sedintele foto prin Iasi), si cealalta locatie la Ciric dupa cum o sa vedeti in poze.

Nunta a fost pregatita minutios de cei doi, locatia fiind superba inclusiv aranjamentele florale, la resaturantul Ideo de la iesirea din oras in Pacurari, dar cu toate acestea formatia ce ar fi trebuit sa cante nu a mai binevoit sa vina sa-si onoreze contractul. Nu mai retin acum numele dar cand o sa-l aflu o sa-l scriu mare sa-l vada si alti insuratei sa-i evite. Spre norocul lor formatia Baronii care a fost trimisa in locul celorlalti au facut, dupa parerea mea un spectacol foarte frumos.
Le urez si eu acum Casa de Piatra mirilor, ca la nunta nu am reusit, a fost multa treaba de facut.
Vizionare placuta! astept comentarii…

Categories: fotografie de nunta

Leave a Reply